1-plans vinkelhus på 170 kvm

Lækker vinkelvilla i ét plan med flere gennemtænkte detaljer.

Den elegante tagbelægning er med Creaton Futura lertegl i sort engoberet. Huset har sadeltag med afvalmede gavle, og kombinerer udhæng med opmurede gavle, der som resten af de udvendige mure er gule og Laika B542 musten. Vinduerne er Rationel Aura Plus 3 lags træ/alu, som sikrer minimalt vedligehold. Sålbænke er udført som rulleskiftet mursten.

En velovervejet løsning er den overdækkede terrasse der er integreret som en del af huset og skaber en sammenhæng i arkitekturen. Af øvrige finesser kan der bla. nævnes centralstøvsuger der gør hverdagen nem og bekvem, Nilan ventilationsanlæg der sikrer et optimalt indeklima, væghængte toiletter der i sig selv er flotte og sikre nem rengøring samt Akustiklofter i køkken/alrum der yder en luksuriøs komfort når flere personer er samlet i rummet.

Hvor trægulvet i stuen er i en lys nuance med hvid matlak Eg Rumba Rustik fra Tarkett, er kliner i køkken/alrum, entré og vådrum sorte. Overalt er væggene beklædt med glasfilt og malet lys råhvid. I køkken/alrum er der skråloft og Velux el-betjent ovenlys . Alt inventar er nøje valgt fra HTH. Fra både stue og køkken kan der blive udgang til terrasse, køkkenudgangen er endda med en dobbeltdør. Endvidere stort og velfungerende bryggers.

Fremvises efter aftale

Grundareal: 750 kvm
Pris: 3.095.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search