1-plans længehus på 166 kvm

Velindrettet og nyopført længehus på 166 kvm. på 906 kvm grund og med ikke mindre end 5 soveværelser.

Længehuset opføres i murstenene, B430 Bison, med sadeltag med afvalmet gavle og med tagstenene, Creaton Futura Sort engoberet. Vinduerne er Rationel Aura Plus 3 lags glas. De udvendige sålbænke laves som muret rulleskifte. En super indretning, med entré med indgang til bryggers. Børneafdeling med adgang til 3 gode børneværelser og badeværelse med bruseniche og væghængt wc. Dejligt lyst køkken/alrum med 2 udgange. Køkkenet får tilført ekstra lys fra ovenlysvindue, som er el-betjent og med regnsensor. Kontor eller ekstra børneværelse. Stue med gode vinduespartier og stort soveværelse med walk-in skab og med direkte indgang til badeværelse med bruseniche og væghængt wc. Der er klinkegulve i køkken/alrum, bryggers og badeværelser.

Lofterne er 2 lags gipslofter, dog er der i køkkenet del med gipsloft med akustik-felter. Der er 3 stavs trægulve fra Tarkett, i Shade Eg Milky White TreS hvid mat lak, i værelser og stue. Der er i huset også centralstøvsuger og Nilan ventilationsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima.

Åben søndag kl. 14-16

Grundareal: 906 kvm
Pris: 3.195.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search