Vinkelhus på 172 kvm med 47 kvm vinkelcarport

Dette udstillingshus ligger i Silkeborg i en attraktive afstand ind til centrum samt nem tilkørselsforhold til motorvejen og skønne omgivelser.

Denne moderne parcel er placeret ideelt på grunden, så familien får det optimale ud af solens stråler på terrasse- og læområder. Samtidig er der både ude og indvendigt truffet stilsikre valg, der sikrer et nutidigt og spændende design. Fra husets entré er der direkte adgang til det store køkken/alrum, hvor der er udgang til en dejlig sydvendt overdækket terrasse samt valget af  ovenlysvindue giver en fantastisk lys i rummet. Rummet er husets hjerte med direkte adgang til en dejlig stue og videre ind i et separat kontor og skøn forældreafdeling. Huset har en tilhørende integreret dobbelt carport med muret og isoleret redskabsrum. Fra carporten og ind i huset er der et stor dejligt bryggers samt gode børneværelser.

Dette hus er med klassiske afvalmede gavle og træ-alu vinduer. Både ude og inde er der truffet stilsikre valg med fokus på tidsløs kvalitet.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.193 kvm
Pris: 3.545.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search