Forskudt funkis-hus på 170 kvm med 48 kvm dobbelt carport

Huset ligger i Silkeborg i en attraktiv afstand til centrum, samt nemme tilkørselsorhold til motorvej og skønne omgivelser.

Denne moderne funkis-bolig er placeret ideelt på grunden, så familien får det optimale ud af solens stråler på terrasse og i haven. Valget af materialer sikrer et nutidigt og spændende design, som matcher husets ydre rammer perfekt. Hertil får man en spændende og funktionel planløsning. Til huset hører en integreret dobbelt carport med tilhørende redskabsrum. Der er, fra carporten, indgang til entré/gang, hvor man møder børneafdeling samt bryggers, kontor og bad. Fra gangen er der direkte adgang til køkken/alrum, hvorfra der er udgang til en skøn sydvendt terrasse. I køkken/alrummet er loftets højde hævet til 295 cm, samt der er tilføjet ekstra vinduer over de trefløjede terrassedøre, hvilket tilsammen giver rummet masser af lys og rummelighed. Rummet er
husets hjerte, med direkte adgang til en dejlig stue, og videre ind i en forældreafdeling med eget bad og walk-in closet.

Huset er opført i funkis stil, med fladt tag, samt et spring i tagfladen, hvilket er med til at give huset karakter. Murkronen er inddækket i zink, sålbænkene er af skifer, vinduer og døre i træ/alu og redskabsrummet er beklædt med Ivarplank. Disse valg sikrer minimal vedligeholdese i årene frem.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.188 kvm
Pris: 3.925.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search