Længehus på 165 kvm med dobbelt carport

Funkisstilen her byder på rene linjer og flotte farvevalg.

Huset er opført med ensidigt taghældning uden udhæng og med store vinduespartier, hvilket giver en smuk profil med fokus på den lange facade. Indvendigt er huset indrettet med en børneafdeling med to gode værelser og desuden et ekstra værelse som kan benyttes til multirum, kontor eller på sigt et ekstra børneværelse. I samme afdeling ligger der entréen med adgang til et separat bryggers samt det ene af husets børneværelser.

Videre ind i huset kan opleve køkken/alrummet og stuen som ligger i forlængelse af køkken/alrummet som i øvrigt er indrettet med en flot biopejs og ovenlysvindue. Til sidst men ikke mindst byder huset på en lækker indrettet forældreafdeling. I hele huset er der skrålofter, som følger tagets 5 graders hældning og giver rummelighed samt et lækkert lysindfald.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.188 kvm
Pris: 4.095.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search