Vinkelhus på 180 kvm med 56 kvm dobbelt garage

Denne moderne parcel er placeret ideelt på grunden, så familien får det optimale ud af solens stråler, terrasse- og læområder. Samtidig er der både ude og indvendigt truffet stilsikre valg, der sikrer et nutidigt og spændende design.

Fra Husets entré er der direkte adgang til det store køkken/alrum, hvor der er udgang til en dejlig sydvendt overdækket terrasse. Rummet er husets hjerte og er sammen med den lyse stue placeret midt mellem en velfungerende børneafdeling og en skøn forældreafdeling.

Den dobbelte garage samt den overdækkede terrasse er 100% integreret. Desuden har garagen støbt og isoleret betongulv med epoxy, gulvvarme og to elektriske porte, og direkte adgang til husets bryggers.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.192 kvm
Pris: 3.895.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search