1-plans vinkelhus på 196 kvm med 56 kvm garage

HusCompagniet byder igen velkommen i et gennemtænkt og velplaceret klassisk vinkelhus på 196 kvm. Allerede i entreen oplever man det dejlige lysindfald fra de store syd/vestvendte vinduer. Dette er gennemgående i hele huset, hvor der også er lagt stor vægt på udsigten fra den højt placeret byggegrund. 

Køkken og badeværelser er indrettet med den nye Nordic Spirit serie fra HTH – en yderst moderne og samtidig tidløs indretning, der i køkken/alrummet giver en åben familievenlig løsning, hvor børn og voksne kan mødes om madlavning, lektielæsning og hygge. 

I forældreafdelingen er der walk-in og badeværelse direkte i forbindelse med soveværelset. Her er masser af lys og ligeledes udgang til en skøn østvendt terrasse. 

Huset har 3 gode børneværelser, hvoraf 2 er i sammenhæng med badeværelse. Kontoret der ligger i forbindelse med stuen har en fantastisk udsigt over haven. 

Åben søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.108 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search