Længehus på 161 kvm med 47 kvm carport

Denne moderne funkisvilla rummer alt hvad nutidens familie kræver. Her er et flot arkitektonisk hus, masser af plads og ikke mindst mange smarte og funktionelle detaljer.

Huset er indrettet med en entré, hvorfra der er adgang til et stort og velindrettet bryggers og en børneafdeling med tre gode værelser samt et badeværelse. Køkken/alrummet har et dejligt lysindfald og ligger i åben forbindelse med stuen, kun adskilt af en væg med indbygget biopejs. Villaen indeholder også et ekstra værelse, som kan bruges til fx kontor eller et fjerde børneværelse. Endelig er der forældreafdelingen med soveværelse, en smart walkinløsning og et stort badeværelse.

Huset er opført i en moderne arkitektur med ensidig taghældning med tagpap og uden udhæng. Inddækninger, tagrender og nedløb er i forpatineret zink – langtidsholdbare og flotte løsninger.
Carporten er opført med fladt tag. Herunder er der desuden lavet en funktionel cykelparkering og et redskabsrum med god plads til både haveredskaber og grillen.

Åben søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.005 kvm
Pris: 3.195.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search