H-Hus på 195 kvm med fritstående carport

Hele familien kan samles i dette H-hus fra HusCompagniet, hvor der er plads til privatliv og fællesskab under samme tag. Voksne og børn kan råde over hver sin afdeling og mødes i husets hyggelige hjerte: det store fælles køkken/alrum med et moderne HTH-køkken og masser af lys og luft. Et gennemgående tema i villaen er de mange muligheder for opbevaring – der er masser af indbyggede skabe samt depotrum med direkte adgang fra køkkenet. Voksenafdelingen rummer desuden en smart walk-in løsning og et stort badeværelse med både badekar og brus. Med til huset hører en fritstående carport med redskabsrum, hvor der er plads til familiens bil og cykler.

Hverdagen i det store H-hus kan du bruge, som du vil, men selve huset kommer ikke til at tage ret meget af din tid. Der er ikke noget træværk, der skal males og efterses, og med 3-lags træ/alu-vinduer fra Rationel sparer du ikke bare på varmeregningen, men får også et flot vindue, som kræver et minimum af vedligehold. Huset er opført med Nova facadesten fra Strøjer Tegl og en sort funktionsmørtel, der sammen med sorte træ/alu vinduer, arkitekttagrender i zink, opmurede gavle og ingen udhæng giver et moderne og minimalistisk udtryk.

Åben søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.013 kvm
Pris: 3.395.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search