1-plans vinkelhus på 179 kvm

I år kan vi præsentere dette flotte forskudte vinkelhus på 179 kvm med både dobbelt carport og overdækket terrasse. Udvendigt er huset opført med sadeltag og opmurede gavle uden udhæng. En moderne parcel med en flot specialsten fra Wienerberger og sorte lavenergivinduer fra Rationel i træ/alu. Boligen opvarmes med jordvarme og der er gulvvarme overalt i huset med individuel styring i hvert rum. 

Fra den dobbelte carport har man direkte adgang til husets entré, der præsenterer sig flot med en rå murstensvæg og en flot garderobeløsning. Herfra er der adgang til både børneafdelingen samt til det store køkken/alrum. I børneafdelingen finder I tre store værelser samt det ene af husets to badeværelser. Fra det lækre køkkenalrum med store glaspartier har I mulighed for, via et par trin, at komme til stuen med blandt andet en indbygget siddebænk og biopejs. 

Villaen indeholder desuden en stor soveværelsesafdeling med eget bad og garderobe samt et funktionelt bryggers med vindue ud til carporten. 

Huset er særdeles godt indrettet med mange gode detaljer og med flere afdelinger, der giver både god plads og mulighed for at være sig selv. 

Åben søndag kl. 13-15

Grundareal: 989 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search