1-plans forskudt vinkelhus 185,5 kvm

Lys og rummelighed er prioriteret i dette forskudte vinkel­hus der rummer 185,5 kvm lækker villa i klassisk arkitektur. Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve store åbne rum, ovenlysvinduer og glasdøre, der lukker lyset ind, så det føles lyst og rart, uanset hvor i huset du er. Det store køkken/alrum og stuen hænger sammen, blot opdelt af en muret skillevæg med indbygget biopejs, der gør rummene indbydende og levende. Herfra er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse, walk in samt eget badeværelse. I den anden ende af huset finder du børneafdelingen med store rummelige værelser og separat badeværelse. Det er også i børneafdelingen, du finder den lyse og rummelige entré med rå mursten i den indbyggede garderobeniche.

Huset er placeret optimalt på grunden med sydvestvendt terrasse og vinkler, der giver gode muligheder for sol og læ hele dagen. Huset er ligeledes placeret, så den integre­rede garage lukker af mod vejen, og man kan gå ugeneret i haven. Den dobbelte garage med direkte adgang til husets bryggers giver rig mulighed for at få familien og dine ind­køb tørre ind i huset i tilfælde af regnvejr. Ligeledes kan du i den store garage samle familie og venner til større fester og sammenkomster – en lille gildesal.

Åben på søndag kl. 13-15

Grundareal: 1026 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search