1-plans vinkelhus på 154 m²

I år kan vi præsentere dette flotte vinkelhus på 154 kvm med integreret carport og isoleret redskabsrum. Fra den dobbelte carport har man direkte adgang til husets bryggers. Huset rummer desuden en entré, hvorfra man kan tage imod sine gæster. Her er der etableret en indbygget niche, hvor man kan komme af med sko og jakke. I den kombinerede entré og fordelingsgang kan man komme til to store værelser og det ene af husets to badeværelser. Videre ind i huset er køkken/alrum, som med sine 39 kvm, og integreret alkove, giver plads både i hverdagen og når man har hele familien på besøg. Køkken/alrum er med åben forbindelse til stuen, hvor der er god plads til sofaen. I forlængelse af stuen ligger voksenafdelingen, som rummer stor soveværelse, som er med egen badeværelse og skabsvæg. 

Huset er særdeles godt indrettet med mange gode detaljer og med flere afdelinger, der giver både god plads og mulighed for at være sig selv. Her får I meget hus på 154 kvm. 

Grundareal: 759 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search