Sommerhus på 124 kvm med 19 kvm overdækket terrasse

Kig forbi søndag d. 7/4 kl. 13-15

Hvor: Spændende vinkelhus på 124 kvm beliggende på dejlig stor naturgrund ned til Munkerup å i baghaven med egen ”bådebro” i Dronningmølle.

Inde: Kombineret bryggers/entre med skabe, stort forældresoveværelse samt 2 gode værelser. Huset er udstyret efter den moderne families krav til et sommerhus med 2 badeværelser med brus. Imponerende stort lækkert køkken-alrum i direkte forbindelse med opholdsstuen – begge med udsigt til haven. Opholdsstuen er udført med flot brændeovn samt luft/luft varmepumpe samt 4 store ovenlysvinduer når stjernehimlen skal nydes en god sommeraften. Flotte lofter med kip løsning i køkken-alrum og opholdsstuen med rustikke ludbehandlede listelofter og med et suverænt lysindfald i hele huset.

Ude: Sommerhuset er opført muret med flotte sorte mursten i gavlene, vandret klinkbeklædte facader i sortmalet træ i høj kvalitet og hvide vinduer. Taget er sorte betontagsten og stålsøjler der bærer de overdækkede terrasser. Alt sammen er det med til at give en meget flot og harmonisk bygning.

Vi glæder os til at se jer.

Åben søndag d. 7/4 kl. 13-15

Grundareal: 1708 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search