1-plans funkis med forskudt længe på 175 kvm

Drømmer I om at kombinere den attraktive funkisarkitektur med en indretning, der både kan byde på åbne fællesrum og lukkede døre? Så er der masser af konkret inspiration at hente i denne 175 m2 bolig.
Det moderne funkishus er indrettet med en prioritering af store fællesrum med åben indretning og stue og køkken/ alrum i ét.

Derudover byder planløsningen på to separate afdelinger til henholdsvis børn og voksne. Børneafdelingen ved indgangen består af to gode værelser, eget badeværelse og praktisk adgang til bryggers med plads til både opbevaring og tøjvask.

I den anden ende af huset er indrettet en forældreafdeling med plads til lidt luksus. Her er fx både eget badeværelse, walk in closet og udgang til haven direkte fra soveværelset.
Midt i huset ligger et ekstra værelse, der nemt kan udnyttes til fælles kontor eller arbejdsværelse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 879 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search