1-plans vinkelhus på 170 kvm

Med familien i centrum har vi designet et spændende vinkelhus i klassisk parcelarkitektur og vedligeholdelses­frie materialer.

I husets 170 m2 kan familien boltre sig med god plads til samvær både ude og inde. Haven er sikret et godt læområde og gode terrasser. Inde i huset er der ekstra fokus på familiens fællesrum.
Planløsningen tilbyder indgang til huset gennem carporten. Herfra opnås nem og praktisk adgang til bryggers og børne-/gæstebadeværelse. Huset er indrettet med tre kæmpe værelser og en 27 m2 stor forældreafdeling med soveværelse, walk in closet og lækkert badeværelse.

Midt i husets vinkel er boligens hjerte – det meget store fællesrum. Det dækker både over køkken, spisestue, dagligstue, lille depot og udgang til terrassen. Det er her, familien mødes til hverdag og fest.
Arkitekturen er også familievenlig. Den giver nemlig en rigtig god m2-pris og sikrer oven i købet absolut minimal vedligehold.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1013 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search