1-plans dobbelt forskudt funkis på 195 kvm

Til familien der ikke vil gå på kompromis med stil, arkitektur og design er her et 195 m2 godt bud på en eksklusiv funkisløsning.

Huset er bygget i minimalistisk arkitektur med fladt tag uden udhæng, med flotte sortpatinerede zinkmarkeringer og med facader i eksklusivt farvespil.
Indvendigt er huset opdelt i sektioner. Den første sektion indeholder stor, lys entré og fordelingsgang med videre adgang til både bryggers og garage. Desuden indeholder den tre store børneværelser, der hver har egen udgang til have.

I husets midterste sektion er indrettet et 42 m2 køkken/alrum med et lille depot. Dette rum har ekstra lofthøjde, lysindfald fra alle sider og udgang til overdækkede terrasser på begge sider. Husets sidste sektion indeholder en hele 32 m2 stor forældreafdeling med eksklusivt badeværelse, stort walk in closet og soveværelse med egen udgang til terrasse.
Gennemgående for hele indretningen er et stort fokus på funktionalisme, der fx kommer til udtryk i gennemtænkte opbevaringsløsninger, flotte og praktiske vinduer og i valg, som sikrer nem rengøring og minimal vedligehold.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 932 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search