1-plans vinkelhus på 181 kvm

Det moderne parcelhus er en arkitektur med god plads til at tænke kreativt i form, materialer, planløsning og indretning. Og huset her er et spændende eksempel på, hvad der sker, når stil, design og funktionalitet tænkes ind i boligen.

Der er indgang til huset i forbindelse med den dobbelte carport. Her ankommer man i børneafdelingens lyse fordelingsgang med nem adgang til bryggers, badeværelse/ gæstetoilet og videre ind i det store køkken/alrum.
Køkken/alrummet er husets centrale rum, placeret i vinklen midt på huset. Rummet er indrettet med højt skråloft, stor køkkenø og flotte elementer og hvidevarer. Fra køkken/alrum er videre adgang til et værelse/kontor og den store, lyse dagligstue. Og bagerst i huset er indrettet en helt fantastisk forældreafdeling med både walk in closet og stort badeværelse.

Fra stue og køkken/alrum er skøn udsigt over haven og flere udgange til terrasseområderne. Og udvendigt giver det mørke hus et stilsikkert og topmoderne udtryk.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 892 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search