Vinkelhus på 167 kvm med 47 kvm integreret carport

Hvor: Udstillingshuset er beliggende på en dejlig udsigtsgrund i en ny og spændende udstykning i Haderslev. Køllesvinget er et meget attraktiv område – med udsigt til golfbanen som nærmeste nabo.

Inde: Boligen indeholder dejlig opholdsstue, stort lyst køkken/alrum med lille depot samt soveværelse med walk-in og eget badeværelse. Tre gode børneværelser med tilhørende badeværelse samt kombineret entré og bryggers. En særdeles populær hustype, der bør opleves.

Ude: Boligen er opført med murede gavle uden udhæng. Der er sydvest vendt overdækket terrasse med muret søjle, lyse blødstrøgne mursten, sorte tagsten samt sorte træ/alu vinduer med 3-lags glas og døre fra Rationel med super lavenergiglas.

Huset opvarmes med jordvarme/gulvvarme og overholder BK20 lavenergikravene.

Grunden afleveres med have- og fliseanlæg.

Åben på søndag kl. 13-16

Grundareal: 1095 kvm
Pris: 3.295.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search