Forskudt længehus på 180 kvm

 Det klassiske længehus i en lækker forskudt løsning, som skaber dynamik både inde og ude og skaber gode sol og læ-kroge på terrasserne. 

Vigtigt indkørsel fra christians winthers vej

Huset åbner sig når man træder ind i entreen med direkte adgang fra carporten med redskabsrum. I entreen er der skrålofter og højt til loftet. 

Indenfor ligger til højre to gode værelser med skrålofter og til venstre bl.a. særskilt teknikrum og bryggers. Rummeligheden fortsætter i det åbne køkken/alrum også med skrå og akustiklofter med 2 stk. el-betjente Velux vinduer mod øst. 

Mellem køkken/alrum og stue sørger den integrerede biopejs for hyggen både i alrum, og når man træder trinnet ned til den forsænkede stue og soveafdeling. Huset er udført med spring i fundament, da huset er fint tilpasset grundens terræn. 

I forlængelse af stuen er der fin forældreafdeling med tilhørende kontor (3. værelse). 

Åben på søndag kl. 13-16

Grundareal: 942 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search