1-plans H-hus på 197 kvm

 Oplev dette meget populære H-Hus med det store hjerterum centralt placeret midt i huset i form af det store lyse køkken/alrum med skrålofter og ovenlys og særskilt depotrum. 

Vigtigt indkørsel fra christians winthers vej

I hvert sit ben på H’et findes dels den rummelige børne/ ungeafdeling med bryggers og entre og dels den separate voksenafdeling med adgang til husets 3. rummelige værelse/kontor samt den store gennemgangsgarderobe i forbindelse med soveværelse. I det store badeværelse i forbindelse med soveværelset er der fundet plads til fritstående badekar. 

I samme side af huset findes den hyggelige lyse stue med god sammenhæng til det store køkken/alrum. 

H-Huset skaber generelt en god dynamik både inde i huset og ude på grunden, hvor det giver god mulighed for såvel morgen som eftermiddag/aften i læ og sol. 

Åben på søndag kl. 13-16

Grundareal: 985 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search