1-plans vinkelhus 152 kvm

 Veldisponeret klassisk vinkelhus på 152 kvm med 4 værelser og plads til hele familien. 

Vigtigt – indkørsel fra christians winthers vej

Fra husets entre med ekstra lofthøjde (15 graders saksespær) har du adgang til 2 værelser, bryggers og husets ene badeværelse. Herfra er også adgang til den integrerede garage. De 2 værelser har fornuftig størrelse og med mulighed for at lave integrede skabe. 

I det rummelige køkken/alrum har du skrålofter (15 graders saksespær) og et åbent køkken med stor skabsvæg med masser af plads. Fra køkken/alrummet har du adgang til endnu et værelse/kontor og forældreafdeling med walk-in closet og eget badeværelse. 

Stuen er placeret i husets vinkel og har et dejligt lysindfald fra flere sider. Både fra stuen og køkken/alrummet er der udgang til haven. Biler, cykler og klapvogn kan parkeres i den store, integrerede garage. Herfra er der adgang direkte til entré i husets børneafdeling. 

Åben på søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.002 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search