6 dobbelthuse med egen carport

ALT UDSOLGT!

Nu udstykkes 6 dobbelthuse på Kirkevangen, dejligt beliggende øst for Fredensborg centrum. I samme område udstykkes også 38 parcelhus byggegrunde. Området er meget attraktivt da man er tæt på byen, samtidig med at man er omkranset af fantastisk natur. På Kirkevangen er kodeordet plads. Plads til familien, plads til at slappe af i bekvemme og vedligeholdelsesfri huse og plads til at nyde den skønne natur lige udenfor døren.  Og så er det beliggende tæt på kultur, indkøb, skoler, dagsinstitutioner og legepladser.

De 6 identiske dobbelt huse opføres som eksklusive 1-plans huse i valmtagsarkitektur med en lys blødstrøgen mursten og sort tag. Husene er på 108 og 125 kvm med henholdsvist 2 og 3 værelser (Det er muligt at tilkøbe ekstra værelse på 108 m2 modellen frem til et givent tidspunkt). Alle vinduer har aluminium udvendig, hvilket betyder minimal vedligeholdelse. Husene deles om den dobbelte integrerede carport, således at hver bolig har sin egen overdækkede parkeringsplads og sit eget skur.

De nemme grunde er fra ca. 325 kvm til ca. 460 kvm og vores arkitekter har placeret boligerne således, at de alle har en syd-vestvendt terrasse hvor der er mulighed for at nyde solens varme. Husene isoleres mere end gældende bygningsreglement kræver, hvilket betyder lave varmeudgifter og da der samtidig næsten ikke er noget vedligeholdelse betyder det en nem og overskuelig bolig til enten seniorerne, den enlige eller den nystiftede børnefamilie. For at sikre et optimalt indeklima er den enkelte bolig ligeledes udstyret med et varmegenvindings anlæg.

Som køber af ejendommen får du/I mulighed for selv at bestemme overfladerne inde i huset. Dvs. der er mulighed for at sætte sit eget præg på valg af f.eks. træ gulve, fliser, køkken låger og bordplader osv.

ALT UDSOLGT!

Priser fra 2.495.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search