1-plans H-hus på 154 kvm

I Fredensborg, omkranset af smuk natur og tæt på centrum er dette flotte H-hus netop under opførelse. Huset vil stå færdig fra maj 2018 og kan overtages straks derefter.

Huset er opført som lavenergihus med lave drift- og vedligeholdelsesudgifter bla. pga jordvarme. Huset er opført i moderne stil med opmuret gavle og er med udhæng. Carporten er integreret på huset og med skur der har støbt og isoleret gulv. Planløsningen er udnyttet til mindste detalje. Fra entreén er der adgang til bryggers og køkken/alrum. Køkken/alrummet er husets hjerte, hvorfra der til den ene side er adgang til en fordelingsgang med tre værelser og et badeværelse. Til den anden side, kommer man via en fransk dobbeltdør ind i stuen. Det er også fra køkken/alrummet, at der er adgang til walk-in som fører én videre til et stort soveværelse med dertilhørende badeværelse. Der er lavet ekstra loftshøjde i hele huset på ca. 257 cm. Der er overalt i huset valgt lækre og robuste materialer. I værelserne og stuen er der lagt lyse grå gulve, som har en lydabsorberende effekt, der derved optimerer akustikken i huset. Der er sat akustiklofter op i køkken/alrum og stue. Der er lysegrå klinker i køkken/alrum, entré og vådrum og alt inventar er nøje udvalgt fra HTH.

Åben søndag kl. 13-16

Grundareal: 957 kvm
Pris: 4.595.000,- inkl. have

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search