1-plans vinkelhus på 145 kvm med carport

I Fredensborg, omkranset af smuk natur og tæt på centrum er dette flotte vinkelhus netop under opførelse. Huset vil stå færdig fra maj 2018 og kan overtages straks derefter.

Huset er opført som lavenergihus med lave drift- og vedligeholdelsesudgifter bla. pga jordvarme og solceller. Der er integreret carport med plads til to biler. Til carporten er der integreret redskabsskur med støbt og isoleret gulv. Huset er opført i klassisk stil med afvalmede gavle og udhæng.

Planløsningen er udnyttet til mindste detalje. Fra entréen er der adgang til bryggers, bad og to værelser. Herfra er der adgang ind til det store køkken/alrum. I køkken/ alrummet er der skråloft. Fra køkkenet er der adgang til et kontor og husets opholdsstue. I opholdsstuen er der tænkt over, at få en masse lys ind i rummet. Fra opholdsstuen er der adgang til forældresoveværelse med plads til en stor skabsvæg og eget private badeværelse. Der er valgt lækre og robuste materialer overalt i huset. Bl.a. er der lyse trægulve i stuen og alle værelser, mens der er lækre lyse klinker i køkken/alrum, entré og vådrum.

Alt i alt et virkelig lækkert hus, der absolut skal opleves.

Åben søndag kl. 13-16

Grundareal: 936 kvm
Pris: 4.095.000,- inkl. have

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search