1-plans længehus på 150 kvm

Dette klassiske parcelhus på 150 kvm i gode materialer, indretningen er velkendt og populær for såvel børnefamilier som par uden børn. Bilerne parkeres i den store, integrerede carport, og i det tilhørende redskabsrum er der fin plads til opbevaring af haveredskaber samt f.eks. det ekstra køleskab.

Entre og bryggers falder funktionelt sammen og er udnyttet perfekt. Fra entre-bryggers er der desuden kort afstand til 3 gode børneværelser samt et gæstebadeværelse. Husets centrale rum er køkken-alrummet med det fantastiske lysindfald fra de dobbelte ovenlysvinduer samt glaspartiet mod haven, endvidere finder du et super praktisk depotrum med direkte adgang fra køkkenet. Opholdsstuen er placeret bag de dobbelte glasdøre fra alrummet og giver både adgang til dejlig overdækket terrasse samt soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 938 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search