1-plans dobbelt knækhus på 178 kvm

Det 178 kvm store knæk-hus er opført som moderne parcel, og den moderne stil ligger perfekt for solen i haven, og byder på en lang række spændende løsninger og flotte materialevalg, der matcher stilen.

Bilerne parkeres i den store, integrerede garage, hvor der også er fin plads til cykler, opbevaring og arbejdsplads. Herfra er der adgang direkte ind i bryggerset, og videre til husets entré. Benyttes hoveddøren i entréen er der plads til overtøj i den indbyggede niche. Fra den lange, funktionelle fordelingsgang opnås adgang til 2 børneværelser samt et gæstetoilet.

Husets hjerte er det store køkkenalrum-opholdsstue som et stort rum med knæk og højt til loftet. Hele det store rum vender mod haven og med udgang fra hele 3 steder kan den overdækket terrasse også anvendes herfra. Til køkkenet hører også eget depotrum samt adgang til husets 3. værelse. Fra opholdsstuen er der adgang til forældreafdeling med eget walk in closet og badeværelse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 178 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search