1-plans vinkelhus på 175 kvm

Dette moderne familiehus er opført i den klassiske parcelstil og tilbyder optimal udnyttelse af plads og byggeøkonomi.

De i alt 175 kvm er indrettet med separate afdelinger til familiens børn og voksne, og midt i det hele ligger køkken/alrum og dagligstue, der binder det hele sammen. Indretningen består af tre børneværelser, stort soveværelse med tilknyttet walk in closet, to badeværelser, entré og bryggers, samt det mere end 33 kvm store køkken/alrum i sammenhæng med den 25 kvm store dagligstue.

Den klassiske parcel sikrer absolut flest mulige kvm for pengene. Besparelsen på arkitekturen kan således konverteres til ekstra kvm og fx muligheden for endnu et børneværelse eller et kontor. Det giver god mulighed for at tænke kreativt inden for rammerne af et fastlagt byggebudget.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 720 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search