1½-plans hus på 213 kvm

Denne murermestervilla tilbyder hele pakken, når familien har forelsket sig i lige netop denne arkitektur. Oplevelsen begynder i den rummelige hall. Herfra er videre adgang til den store, åbne stueindretning, der fremstår med sprossede vinduespartier, fløjdøre og elegante trægulve. Desuden byder stueetagen på badeværelse/gæstetoilet, stort bryggers med egen indgang og et åbent køkken med havedør og integrerede hvidevarer.

På førstesalen er det først og fremmest det store fællesrum, der tiltrækker sig opmærksomheden. Her kan fx indrettes til familiehygge, leg eller bare afslapning. Rummet fungerer tillige som fordelingsgang til etagens øvrige rum og værelser.

Bemærk desuden, at der er adgang til et loftrum gennem lem på husets 1. sal.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 710 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search