1-plans vinkelhus på 205 kvm

Uanset om man er stor eller lille, har man masser af plads at boltre sig på her i husets 205 m2 familievenlige indretning.

Fra den lyse entré er der direkte adgang til bryggers og garage på den ene side og børneafdeling på den anden side. Børneafdelingen er indrettet med hele tre børneværelser, et stort fællesrum (multirum) og eget badeværelse. Centralt i huset ligger køkken/alrum i en tværgående indretning med stor spiseplads og åbent samtalekøkken. Herfra er der udgang til terrasser på begge sider af huset, og fra køkkenet er der også adgang til et stort depotrum, der fx kan anvendes til viktualierum, vinrum og opbevaring.

I husets bagerste del er indrettet en stor, åben dagligstue med terrasseudgang og en luksuriøs forældreafdeling, der både indeholder soveværelse, walk in closet og stort badeværelse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 934 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search