1-plans forskudt længehus på 218 kvm

Drømmer I om at indrette jer i den minimalistiske funkisstil, er her et godt eksempel på, hvordan det kan gøres eksklusivt og topmoderne.

Den 218 kvm store villa er indrettet med en åben entré, hvorfra der er adgang til et stort bryggers og depot/garderobe. Går man i stedet lige ud, ankommer man i det imponerende køkken/alrum. Her er ekstra højt til loftet og lyst indrettet med stort vinduesparti, ovenlys, hvide køkkenelementer og eksklusive detaljer. Køkken/alrummet er desuden indrettet med en smuk biopejs, der fungerer som ”åben” rumdeler mod dagligstuen.

Hver sin ende af huset er indrettet til henholdsvis børn og voksne. I børneafdelingen er et lyst fællesrum og lækkert badeværelse især værd at bemærke. Og i forældreafdelingen er der både plads til haveudgang, walk in closet og stort badeværelse med badekar og plads til to.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 757 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search