1-plans længehus 190 kvm

Spændende og anderledes arkitektur i funkis-stil med et væld af individuelle løsninger. Stor, integreret fladtagscarport med både praktisk redskabsrum, cykelplads og rum til skraldespandene – alt under samme tag! Entré og stort bryggers i en børneafdeling med yderligere to store børneværelser med store vinduer og integrerede skabe samt et fantastisk multirum i åben forbindelse til gangen med lækkert ovenlysvindue.

Stort køkken/alrum med lys fra to sider samt to ovenlysvinduer. Praktisk depot i forbindelse med køkkenet og integreret skabsvæg. Udgang til stor overdækket terrasse med ”svævende” tag – en arkitektonisk perle! – og åben forbindelse til stuen, kun adskilt af en biopejs, der er åben til hele tre sider.

Kontor med stor dobbelt glasdør og forældreafdeling med stort walk-in samt egen ”spa-afdeling” med fritstående badekar, kæmpe bruseniche med to brusere og endelig dobbelt håndvask.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 919 kvm
Pris: 4.295.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search