1-plans forskudt vinkelhus på 162 kvm

Praktisk, klassisk vinkelvilla i tidløs arkitektur. Stor garage til to biler med to elektriske porte. Direkte adgang fra garagen til husets kombinerede entré/bryggers, hvor der er god plads til hverdagens gøremål. Herfra kommer man videre til børneafdelingen der består af 2 gode børneværelser samt separat badeværelse. Huset består yderligere af stort, lyst køkken/alrum med
god plads til spisebordet, to ovenlysvinduer, vinkøleskab samt gennemgående biopejs der forbinder alrummet med stuen.

Fra køkken/alrummet er der yderligere forbindelse til et kontor eller ekstra børneværelse. Fra stuen kommer man ind i voksenafdelingen med soveværelse med stor integreret skabsvæg samt adgang til eget badeværelse. Både i køkken/alrum samt stue er der store vinduespartier der giver et fantastisk lysindfald, ligesom der også er adgang til haven fra begge rum.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.033 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search