1-plans H-hus på 200 kvm

Dette 200 m2 store H-hus er opført i stilren arkitektur som moderne parcel uden udhæng og med opmurede gavle. Fra den store integrerede carport med redskabsrum, kommer man direkte ind i husets entre, hvorfra der er direkte adgang til bryggers samt børneafdelingen bestående af 3 store værelser. Derudover findes der i denne afdeling også separat badeværelse.

Huset centrale rum er det store gennemgående køkken/ alrum, med lys og udgang til terrasser fra både nord og syd. Herfra er der desuden adgang til praktisk depot, kontor/gæsteværelse samt den store forældreafdeling med walk through closet, stort soveværelse samt badeværelse med badekar. I den store rummelige stue er der store vinduespartier, som er med til at give et fantastisk lys, ligesom man også fra stuen får man direkte udgang til den sydvendte terrasse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1107 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search