1-plans vinkelhus på 155 kvm

Dette vinkelhus på 155 kvm er opført i klassisk stil. Arkitekturen og størrelsen er er her kombineret i en af vores mest populære løsninger. Facaderne fremstår elegante med lyse sten, sorte vinduesrammer og sort tag. Og på husets ene længe er en integreret dobbelt carport samt integreret redskabsrum med plads til biler, cykler, barnevogn samt haveredskaber.

Fra den integrerede carport træder man ind i en stor og rummelig entré. Herfra er der adgang til bryggers samt børneafdeling bestående af 2 gode værelser og naturligvis eget badeværelse. Derudover findes der også et ekstra børneværelse eller kontor i forbindelse med køkken/alrummet, ligesom der herfra også er adgang til forældreafdeling med walk-in og separat badeværelse. Det
store køkken/alrum er centralt placeret i huset og har god spiseplads, integreret skabsvæg samt adgang til depot. Stuen ligger i umiddelbar forbindelse hermed og fra både køkken/alrum og stuen kan der opnås direkte udgang til skøn hjørneterrasse.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1198 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search