Dobbelt forskudt længehus 181 kvm

Denne store villa byder på en ekstraordinær bolig for familien, der sætter pris på den helt rigtige kombination af funktionalisme og eksklusive detaljevalg.

Indvendigt er huset indrettet med to separate afdelinger, som bliver forbundet af det gennemgående køkken/alrum. Det store tværgående rum byder bl.a. på lysindfald fra fem vinkler, ekstra stor køkkenø med siddeplads, biopejs og adgang til depotrum. Også i børneafdelingen er der tænkt på det hele. Afdelingen består af bryggers, tre gode værelser med plads til indbyggede skabe og et tilhørende badeværelse. Gangarealet midt i værelsesafdelingen har ovenlys og ekstra plads, som kan udnyttes til
leg.

Villaens anden værelsesafdeling indeholder soveværelse, walk in closet med masser af plads og et stort badeværelse med badekar. Herfra er desuden udgang direkte til have og det overdækkede terrasseområde.

Også udvendig fremstår villaen ekstraordinær lækker med flere niveauskift og sektionsforskydninger, der understreger funkisarkitekturen.

Fremvises efter aftale

Grundareal: 1065 kvm
Pris: 4.125.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search