1-plans vinkelhus på 140 kvm

 Stil, størrelse og arkitektur er her kombineret i en af vores mest populære løsninger. 

Denne moderne parcel er et vinkelhus på 140 kvm, der rummer det hele. Med opmurede gavle uden udhæng, en integreret carport på 44 kvm og et redskabsrum, mangler der ikke noget. 

Fra carporten kan I gå tørskoet ind i bryggerset, hvorfra I via en fordelingsgang har adgang til 3 store værelser, samt det ene af husets to badeværelser. Videre igennem en fransk dør kommer man ind i det store kombinerede køkken/alrum og stue, hvor der lyst og højt til loftet. Huset indeholder desuden en voksenafdeling, der udover soveværelse også rummer et walk-in samt et stort badeværelse. 

Fra stue og køkken er der direkte adgang til haven. 

Carporten er integreret i huset og det tilhørende redskabsrum med isoleret gulv giver masser af muligheder for opbevaring til både haveredskaber og cykler. 

Alt i alt et hus, hvor hver kvm er gennemtænkt og udnyttet på en måde, så det passer til de fleste familiers behov. 

Fremvises efter aftale

Grundareal: 918 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search