Vinkelhus på 142 kvm

Stil, størrelse og arkitektur er her kombineret i en af vores mest populære løsninger. Det klassiske udtryk har været foretrukket gennem mange år og matcher de fleste boligområder.

De 142 kvm er optimalt indrettet under hensyn til børnefamiliens behov. En kombineret entré/bryggersløsning ved hoveddøren giver mest mulig indretningsplads. Køkken/alrummet ligger centralt i huset, som er et naturligt samlingspunkt for hele familien. Børneafdelingen indeholder to store børneværelser, placeret i modsatte ende af forældresoveværelset og kontor som alle ligger i direkte forbindelse til husets hjerte.

Carporten er integreret i huset, og det tilhørende redskabsrum har støbt isoleret gulv med mulighed for opbevaring uden risiko for fugt og frost og har derved mange anvendelsesmuligheder for opbevaring.

Alt i alt et hus, hvor hver kvm er gennemtænkt og udnyttet på en måde, så det passer til de fleste familiers behov.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 787 kvm
Solgt

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search