Vinkelhus på 181 kvm

Et klassisk hus i moderne arkitektur. Her er intet udhæng på taget, hvilket i kombination med murede facader og aluvinduer giver en flot løsning, der samtidig er stort set vedligeholdelsesfri. Huset indeholder skrålofter i køkken/alrum og stue, samt et dobbelt elbetjent ovenlysvindue i forbindelse med køkkenøen, der giver et fantastisk arbejdslys i det store køkken/alrum.

Køkken/alrummet er centralt placeret i huset, med en dobbelt fransk dør til opholdsstuen, opleves det helhed lyst og indbydende. Det store skydedørs-glasparti i køkkenet giver mulighed for at få åbnet helt op til den dejlige terrasse.

Børneværelserne er placeret ved køkkenet og med eget bad, ligeledes er det her at husets kontor findes.  Soveværelset er placeret bag ved opholdsstuen. Herfra er der adgang til egen walk-through og et stort, lækkert Spa-badeværelse.

Husets bryggers har direkte adgang til den dobbelte garage som er helt integreret i huset, hvilket fuldender arkitekturens helhed, og i det daglige giver mulighed for at gå fra bilen og ind i huset i tørvejr. I garagen er der tænkt funktionelt og lavet skabe, som giver masser af muligheder for opbevaring af haveredskaber, familiens cykler m.m.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 829 kvm
Solgt

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search