Funkis bokshus på 195 kvm

Hele familien kan samles i et H-hus fra HusCompagniet. Her er nemlig både plads til privatliv og fællesskab under samme tag. På én gang både klassisk og moderne – med rene linjer og en skarp profil både indvendigt og udvendigt.

Dette Funkis bokshus er et velindrettet bud på et velfungerende hjem til den pladskrævende familie. Voksne og børn kan råde over hver deres afdeling, og mødes i husets hyggelige hjerte: Det store køkken/alrum. Her er indrettet med et moderne køkken fra Schmidt med tilhørende depotrum, højt til loftet og masser af lys. Det er også her den hyggelige og beroligende Biopejs fra decoflame kan nydes.

I forlængelse af køkken/alrummet er der adgang til den store stue og et kontor. Voksenafdelingen består af walk-through/påklædningsværelse, som giver adgang til  soveværelset, hvor der er tilhørende stort badeværelse. Placeringen af dette unikke Walk-Through giver en stemning af eksklusivitet og er samtidigt utrolig praktisk.
Børneafdelingen ligger i modsatte ende på tværs af huset, hvor der udover de tre store børneværelser er, bad, entré og bryggers med direkte adgang til den dobbelte carport og redskabsrummet. Her har du over 40 kvm til biler, cykler, haveredskaber og meget mere af det, der hører til i din hverdag.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 821 kvm
Pris: 4.100.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search