1-plans vinkel hus 155 kvm

 En yderst skøn bolig med et klassisk udtryk. De 155 m² er optimal indrettet under hensyn til børnefamiliens behov. Køkken/alrummet ligger centralt i huset, som er et naturligt samlingspunkt for hele familien, hvor der er udgang til den overdækket terrasse. Boligen indeholder to store rummelige børneværelser, med eget badeværelse. Fra Køkken/ alrummet finder du et kontor, samt indgang til en stor lys opholdsstue som er sammenhængende med forældreafdelingen med eget badeværelse. 

Carporten inkl. redskabsrum er integreret i huset. 

Alt i alt en bolig, hvor hver m² er optimal udnyttet. 

Området: Gartnerlunden er et ny udstykket område i den nordøstlige del af Odense, der ligger ca. 5 km fra Odense Centrum. Adgangen til Centrum er nem, både på cykel og i bil eller via offentlig transport. Lokalt findes både skoler, daginstitutioner, foreningsliv og handlemuligheder. 

Et attraktivt tilflytterområde i vækst!

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 860 kvm
Pris: kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search