23 fritliggende huse

På en attraktiv udstykning i den nordlige del af Vejle tilbyder vi 23 fritliggende huse på grunde mellem 400 og 500 kvm.

Vi tilbyder tre forskellige husstørrelser; 125 kvm, 135 kvm og 140 kvm, der alle har gode solforhold og med kort afstand til skole, børnehave og indkøbsmuligheder. Galaksen ligger på Uhrhøj, som er et populært nybyggerområde med en afstand på bare 4 km til Vejle centrum og 6 km til motorvejen. De eksklusive boliger bliver opført i en beige mursten med brune og hvide nuancer og med opmurede gavle uden udhæng. Til hvert hus hører der egen have og carport. Som køber kan du selv vælge overflader på det indvendige materialevalg som f.eks. gulve, køkken, vægge, skabe o.l.

For yderligere information kontakt vores salgskontor i Horsens på tlf. 75 64 57 99.

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search