Vinkelhus på 181 kvm

Praktisk og klassisk vinkelvilla i tidløs arkitektur. Stor carport til to biler og direkte adgang til husets entré.

Fra entréen kan man gå ind i bryggerset, hvor der er god plads til hverdagens gøremål. Derudover har man fra entréen også adgang til børneafdelingen. Her er der tre store børneværelser med eget badeværelse samt et stort multirum med plads til leg og hygge. Videre ind i huset er det store gennemgående køkken/alrum, hvor der er god plads til spisebordet, depot ved køkkenet og et stort u-formet køkken, der giver masser af plads til at udforske sine kulinariske evner.

Voksenafdelingen indeholder både walk-in og stort badeværelse i direkte forbindelse med soveværelset. I forlængelse af køkken/alrummet er husets store og lyse stue, der med sine mange vinduer lukker varme og lys ind og giver mulighed for at nyde udsigten til haven.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 952 kvm
Pris: 3.995.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search