Længehus på 179 kvm

Huset er opført i en flot mørk facadesten med mørk fuge og sorte vinduesrammer. Kendetegnene ved dette elegante længehus er sadeltag og opmurede gavle uden udhæng.

Når man træder indenfor i husets entré får man straks et fantastisk overblik igennem hele huset, hvor der for enden er afsluttet med et stort glasparti, som går helt til loftet. I værelsesafdelingen er der to gode børneværelser med eget badeværelse samt et praktisk multirum. I det store køkken/alrum er der flere forskellige afdelinger, som både giver plads til en åben kontorniche, en siddebænk foran et stort vinduesparti samt et køkken med god plads til spisebordet. I forbindelse med siddebænken er der lavet en rå murstensvæg, der elegant trækker husets facadesten med indenfor.

Mellem alrum og stue er der lavet en gennemgående biopejs, der giver en god hyggestemning såvel i køkken/alrum som stue. Huset rummer desuden en soveværelsesafdeling med eget badeværelse og en praktisk skabsvæg.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.024
Pris: 4.195.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search