Dobbeltforskudt længehus på 190 kvm

Dette eksklusive bokshus er lidt udover det sædvanlige – her er der masser af lys, højt til loftet og mange lækre detaljer og ikke mindst en masse god opbevaringsplads.

Ved husets hovedindgang er der lavet et stort vinduesparti, der giver en flot entré. Herfra er der adgang til husets værelsesafdeling, der giver børnene mulighed for deres helt egen afdeling, der indeholder to værelser, eget badeværelse og et praktisk multirum. I husets store køkken/alrum er der lavet en elegant skabsvæg, der på en flot måde forbinder praktik med de seneste nye tendenser inden for køkkenverdenen. Fra alrummet kan man via et par trin gå ned i husets opholdsstue, der med store vinduespartier har et dejligt lysindfald.

I den anden ende af huset finder man soveværelsesafdelingen, der indeholder både kontor, soveværelse, badeværelse og hele to skabsvægge, der giver uanede muligheder for opbevaring.
Endeligt kan man via husets bryggers gå tørskoet ud til den store dobbeltgarage, der giver plads til familiens biler, cykler, haveredskaber osv.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.137 kvm
Pris: 4.975.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search