ALT UDSOLGT!

I et område i vækst udbyder vi nu 79 rækkehuse i 1 og 2 plan. Forskellige spændende arkitekturer og størrelser fra 108 til 145 kvm. Alle boliger har egen carport og sydvest vendte haver. I samme udstykning tilbyder vi også 45 parcelhus byggegrunde. Læs mere om dem her.

Om området
Blovstrød ligger i naturskønne omgivelser, og er en by der er i kraftig vækst. Over de kommende år skyder der over 500 nye boliger op i området og med både dagsinstitution og skole indenfor kort afstand er det et oplagt sted for den unge familie der ønsker plads, men samtidig at være tæt på kulturlivet i København, at bosætte sig. Ligeledes er der et stort udvalg af sports- og fritidsaktiviteter i området.

Foruden de lokale indkøbsmuligheder, er Hillerød blot 15 minutter væk i bil med sit rige handelsliv og hyggelige omgivelser, og skal det hele være lidt større så nås København indenfor 30 minutter i bil. Ligeledes er der gode S-togs forbindelser til både nord og syd.

ALT UDSOLGT!

 

For mere information, kontakt

Pia Maasbüll

Pia Maasbüll

Byggerådgiver

Tlf: 88 62 34 23

Mobil: 21 15 14 04

pma@huscompagniet.dk

Karin Bejerholm Jørgensen

Karin Bejerholm Jørgensen

Byggerådgiver // på barsel

Tlf: 88 62 30 21

Mobil: 29 12 03 19

kbj@huscompagniet.dk

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search