Forskudt funkis på 177 kvm med dobbelt carport

Huset er optimalt placeret, med sydvendte terrasser og muligheder for sol og læ hele dagen. Den dobbelte carport fungerer som overdækket indgangsparti og carport. Der er separat redskabsrum og cykelparkering som lukker af fra vejen og dermed danner endnu en ugeneret solkrog.

Så snart du træder ind i huset, fornemmes både lyset fra ovenlysvinduet i entréen og åbenheden i rummene. Det store køkken/alrum og stuen hænger sammen, blot opdelt af en skillevæg med indbygget biopejs og lektieplads som gør rummene indbydende og levende. Fra køkken/alrummet er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse. I den anden ende af huset finder du børneafdelingen med tre gode værelser, badeværelse og en lys gang. Der er desuden et godt stort depotrum og et bryggers med direkte adgang fra carporten.

Her får du en moderne og minimalistisk stil med fokus på lys, rummelighed og minimal vedligeholdelse. Vi har valgt at vise huset med fladt tag, men dette hus ville også være oplagt med ensidig taghældning.

For mere information venligst kontakt salgsafdelingen på tlf.: 86 10 01 99 

Åben søndag kl. 14-16

Grundareal: 826 kvm
Pris: 4.295.000,-

Kontakt salgsafdelingen på tlf.: 86 10 01 99

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search