Vinkelhus på 167 kvm med dobbelt garage

Dette 167 kvm moderne parcelhus med murede gavle er opført som et vinkelhus med sadeltag uden udhæng. Gennemtænkt arkitektur og indretning sikrer en optimal kombination af praktiske løsninger og lækre designvalg.

Her får I et hus, som er stort set vedligeholdelsesfrit, hvor I hverken skal male vinduer eller udvendigt træværk. En optimal løsning for den travle familie. Særligt bemærkelsesværdigt er en stor dobbeltgarage, sydvestvendt terrasse med delvis overdækning og et fantastisk køkken/alrum med loft til kip. Boligen indeholder entré, tre værelser med indbyggede skabe, køkken/alrum med integreret depot, lys opholdsstue og dejlig forældreafdeling med soveværelse, stort walk in closet og badeværelse med badekar.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 1.024
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search