Dobbelt forskudt længehus på 190 kvm

Et topmoderne og luksuriøst bokshus opført i funkisstil med fladt tag i flere forskudte niveauer. Udvendigt er facader opført med eksklusive facadesten i et interessant farvespil. Det samlede udtryk fuldendes af en sort murkrone og store vinduespartier med minimalistisk sort indramning. Stilen er videreført med en overdækket og integreret terrasse samt dobbelt carport med redskabsrum i samme udtryk. Villaen udstråler på én gang en gennemgående arkitektonisk lethed og et interessant formsprog både ude og inde.

Inde i villaen opnås adgang fra den store, kombinerede entré og fordelingsgang, som er med indbygningsskabe. Børneafdelingen indeholder tre rummelige børneværelser med store vinduer og indbyggede skabe samt bryggers og badeværelse. I det store køkken/alrum er der masser af lys og plads til hele familien. Alrum og stue bindes desuden sammen af en eksklusiv biopejs, som giver en fantastisk stemning på kolde vinterdage. Denne eksklusive villa indeholder derudover soveværelse med eget badeværelse og walkin. Her er der på alle måder højt til loftet.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 824 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search