Funkis med ensidig taghældning på 168 kvm med dobbelt carport

En moderne familiebolig opført i funkisstil med ensidig taghældning og integreret carport, redskabsrum og en cykel-/affaldsniche.

Huset er opført i lækre materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Af vedligeholdelsesfrie materialer kan bl.a. nævnes træ/alu vinduer samt inddækninger i zink.
Husets kombinerede entré og fordelingsgang giver et lyst førstehåndsindtryk med udsigt gennem hele husets længde. Her er højt til loftet og en funktionel og stilren rumfordeling med tre gode værelser, køkken/alrum og stue i åben forbindelse, et praktisk depotrum samt soveværelse med eget badeværelse.

Ude og inde er funkisstilen flot gennemført og huset henvender sig til den moderne børnefamilie, der ønsker et flot design og et bemærkelsesværdigt hus.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 968 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search