Længehus på 183 kvm med dobbelt carport

Denne villa henvender sig til familien, der på én gang ønsker fordelene fra den klassiske parcel, men som samtidig ønsker at bo lidt anderledes.

Villaen er opført som et længehus med valmtag og integreret carport. Fra carporten kommer man tørskoet ind i det kombinerede bryggers/entre. Her er minimalt med spildplads og husets kvadratmeter er godt udnyttet. Børneafdeling består af tre gode værelser og et badeværelse. Husets hjerte består af et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stue. Bagerst i stuen finder I en lækker kontorplads, der elegant er placeret bag en rå murstensvæg.

I forældreafdelingen er der både soveværelse, walk in closet og stort badeværelse. Og hele boligen er kendetegnet ved overraskende detaljer og effektfulde materialevalg.

Åben lørdag og søndag kl. 13-16

Grundareal: 910 kvm
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search